lauantai 3. huhtikuuta 2010

Niko laiskamato

Joo pahoittelen sitä ku en oo viime päivinä kauheesti kirjotellu mitään järkevää.. En kyllä lupaa että tänäänkää olis järkeviä juttuja :)
Torstaina olin siellä työhaastattelussa ja se tais mennä ihan hyvin. Se paikka vaikutti ihan kivalta ja rennolta. Saan ens viikon aikana ilmeisesti tietää pääsenkö sinne. 14.4 olis sit eka työpäivä, joten ei tässä enää kauheesti aikaa oo ettiä työpaikkaa. Olis ihan hyvä jos pääsen tonne. Tää viikko on ollu kieltämättä aika kuraa, toivottavasti paranee nyt sitten.
Koska oon niin kauheen laiska ihminen, joudun nostelemaan painoja kotona. Ja kaikki muuki treenaus tapahtuu kotona. En jaksa koskaan mennä salille, vaikka pitäis.



Mun oli tarkotus mennä tänään American Car Show:hun, mutta en sit jaksanu lähteäkkään.
Iskä ja pikkusisko lähti Jumboon ja olisin menny mukaan, mutten millään olis ehtiny saada itteeni valmiiks ajoissa. En oo käyny suihkussakaa vielä. Eli meen joku toinen kerta sitten shoppailemaaaaaaan. Btw oon tykästyny noihin maastohousuihin.

Ens viikon perjantaina pitää tehä matikan koe.



Meen nyt suihkuun ja sen jälkeen alan kattelemaan jotain dvd:tä. En osaa koskaan päättää minkä kattoisin. Se on ärsyttävää :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti