keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

We're gonna be doing one thing and one thing only.. Killin' Nazis

Onneks toi bussilakko loppu jo. Odotin tänää bussia 45 minuuttia.
Kävin Anttilasta ostamassa taas vaihteeks pari elokuvaa. Tänään mukaan tarttu Kunniattomat Paskiaiset, Up - Kohti Korkeuksia ja The Haunting in Connecticut. Ainii ja toissapäivänä ostin Surrogatesin sekä District 13: Ultimatumin. Tosiaankin oon aika elokuvafriikki. Omistan kohtalaisen paljon dvd-elokuvia.
Olin positiivisesti yllättynyt noista District 13:sta ja Surrogatesista. Molemmat oli parempia kuin osasin ees odottaa. Tänään oon kattonut Upin ja jonkin verran tosta Kunniattomista Paskiaisista, jonka kävin kyllä kattomassa elokuvateatterissa joskus. Jos huomenna kattoisin sit loppuun tän ja vielä perään ton The Haunting in Connecticut.
Koulussa käytiin luokan kanssa jossai ihme valokuvanäyttelyssä. Oli se ihan jees reissu kyllä. Hienoja kuvia oli.. Ainakin jonku verran. Olin kotona joskus viiden aikoihin, koska bussia piti todellakin odotella se 45 minuuttia. Taisin kotona sitten nukkua päikkäritki jossain vaiheessa kun ei silmät pysyny millään auki.
Tänään koulussa huomasin, että mullahan on uus hylätty tullu. Pitäis tehä se projekti loppuun ja palauttaa opettajalle jos saisin vaikka numeron siitä. Ei oo helppoa olla näin laiska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti