tiistai 23. maaliskuuta 2010

Nikon tyttöystävä purkaa turhautumistaan siivoamalla huonosti

Koulu alkoi tänää vasta puoli kymmeneltä ja silti onnistuin myöhästymään 10 minuuttia. En sit saanut yhtäkään tehtävää tehtyä, koska ajatukset oli koko ajan galleriassa. Tai oikeastaan siinä, etten päässyt galleriaan sisälle. Eilen siis tapahtu tietomurto. Jos ette tiiä asiasta mitään ja kiinnostaa ni käykääs lukemassa tämä.
Eli siis mun tiedot oli tuolla mukana ja en sen takia päässyt sit galleriaan sisälle. En voinut tilata uutta salasanaa, koska en muistanut sen sähköpostin salasanaa, jolla olin rekisteröitynyt irc-galleriaan. No lähettelin sit vähän sähköposteja gallerian ylläpidolle ja sain hoidettua asian niin, että sähköpostiosoite muutettiin ja sain tilattua uuteen osoitteeseen uuden salasanan. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Koulun jälkeen käytiin taas Villen kanssa kaupungilla kiertelemässä. Tänään Villelläkin oli kamera mukana, ja meiän kiertely oli aika paljolti valokuvaamista.


Joo tiiän, että on tarkennettu ihan päin vittua :((


Ostin kaupasta pikkusen käsidesi pullon, jota voin nyt sit kanniskella mukana aina :)


Eduskuntatalolla oli hurja mielenosotus.







2 kommenttia:

  1. Pimahdan ku kaikilla on ihan hirveen kivoja kuvia ja kaikki on niin hyviä kuvaamaa. Toi eka kuva on kiva, mmmaastohousut. ♥ Toi mielenosotus on kyllä hurjempi minkä mä sain todistaa kesällä. :-(

    VastaaPoista
  2. kivoja hmm. On sullaki kivoja kuvia.
    Joo no ehkä vähän hurjempi ku se. lolol asd :D

    VastaaPoista