lauantai 6. maaliskuuta 2010

Shoppailua Jumbossa

Kävin tänään Jumbossa vähän shoppailemassa. Eka ei meinannu löytyä mitään, mutta kyl sit vähän ajan kuluttua kun pääsi vaan vauhtiin.



One waysta löysin tälläisen nahkatakin ja teepaidan. Hintaa nahkatakilla oli 139,95e ja paita maksoi 9,95.


Jack & Jonesista mukaan tarttui kahet bokserit. Ajattelin että hankitaan vähän väriä nyt elämään. Oikea hinta oli: yhdet bokserit 12,95e. Mutta sain kahdet bokserit 19,95e.



Seppälästä ostin _keltaset_ aurinkolasit ja tuollasen niittivyön. Ei kaupassa tullut mieleen kokeilla vyötä ja kotona sit huomasin, että se on liian iso. Aurinkolasit maksoi 7,95 ja vyö 12,95.

Harmittaa, koska löysin muutamia kivoja paitoja muttei ollu oikeita kokoja. Pitää käydä kattomassa joskus toiste jos olis tullu oikeen kokosia.
Illalla olis sit tarkotus kattoa äitin kanssa toi Up - kohti korkeuksia. Juu katoin sen just toissapäivänä muttaku nukahtelin koko ajan. Ja se oli hyvä niin haluun nähä uudestaan. Vähän surullinen oli ehkä alussa mutta tykkäsin kyllä paljon.
Ja noi kuvat on huonolaatusia koska en tiiä missä meiän kamera on, joten kuvasin iPhonella.

5 kommenttia:

  1. sähän löysit kaikkee kivaa =)

    VastaaPoista
  2. aaah ihana vyö<3<3 :D Mahtuiskoha se mulle , voisin ostaa sen sult ja voisit ostaa uuden sopivan itelles ;P
    Mutjoo kivoi noi ostokses ja oon ylpee et ostit _VÄRIKKÄIT_ juttui :D rupee huolestuttaa sun goottievaatteet
    TSAU!

    VastaaPoista
  3. se juna meni jo. Patentoitiin iskän kaa vähän. Lyhennettii tätä. Aika fail koko juttu koska nyt tää haisee jostain syystä ihan vitun pahalle. Yritän jotenki saada tän hajun pois että voisin käyttääkki tätä :(

    VastaaPoista
  4. =D haha mitä ihmettä.
    No vähän jotai shamppooota siihe ;P hyvä tulee!

    VastaaPoista